Зв`язатися з нами
Доставка і оплата

Схеми Для Вишивки Бісером від виробника



Схема вишивки бісером (хрестиком) «Котики (252)»
Схема вишивки бісером (хрестиком) «Тюльпани (272)»
Схема вишивки бісером (хрестиком) «Дама(268)»
Схеми для вишивки 20x30

45.00 грн

Схема вишивки бісером (хрестиком) «Сірий кіт (363)»
Схема вишивки бісером (хрестиком) «Котик (362)»
Схема вишивки бісером (хрестиком) «Музичний ключ (360)»
Схема вишивки бісером (хрестиком) «Ожина, малина (B206)»
Схема вишивки бісером (хрестиком) «Виноград (B205)»
Схема вишивки бісером (хрестиком) «Яблуко (B204)»
Схема вишивки бісером (хрестиком) «Персик (B203)»
Схема вишивки бісером (хрестиком) «Лимон (B202)»
Схема вишивки бісером (хрестиком) «Апельсин (B201)»
Схема вишивки бісером (хрестиком) «Україна (B222)»
Схема вишивки бісером (хрестиком) «Оберіг (B233)»
Схема вишивки бісером (хрестиком) «Тризуб з калиною (B229)»
Схема вишивки бісером (хрестиком) «Україна (B226)»

У кожного настає такий момент в житті, коли хочеться зробити щось прекрасне і чарівне, хочеться творити. Адже речі, зроблені своїми руками, володіють незвичайною енергетикою. Один з прекрасних способів для самовираження, для створення чогось дивного – це вишивка з бісеру, а для цього потрібні схеми вишивок.

У нашому інтернет-магазині «Biser-Art – усе для вишивки бісером» представлений великий вибір схем для вишивання бісером. Серед представленого різноманіття картин тварин, квітів, пейзажів, ікон і величезної кількості інших сюжетів, ви точно знайдете ту саму схему, яку захочете оживити бісером в своїх руках.

Схеми вишивок бісером — це майже та сама канва, але рахувати ниточки та витягувати їх потів вже не потрібно. Напроти, ви отримуєте готову до роботи картину, на якій чітко і контрастно нанесена кожна клітинка, на місці якої буде бісеринка, та крапочки, в які має потрапити голка. 

Тканина для схеми вишивки бісером може використовуватися різна, але ми обрали найзручніший та найпрактичніший варіант — габардин. В чому його переваги? В наступному:

 - Практичність — навіть якщо під час роботи ви забруднили частину малюнку, яка не буде вишиватися, його легко можна прати, не переживаючи за те, що схема зникне разом з плямами.

 - Надійність — на відміну від, наприклад, атласу, вишивати на габардині простіше, тому що ви не зробите так звану “стрілку” на всю довжину полотна, навіть якщо попадете голкою не між ниточками, а безпосередньо в них.

 - Яскравість друку — схеми вишивок бісером нанесені на габардин значно яскравіші та чіткіші, ніж на натуральних тканинах, а значить, вишивати їх значно легше.

Якщо ж ви шукаєте схеми вишивок хрестиком, то вам також до нас! Саме так, вони фактично нічим не відрізняються від бісерних, адже хрестик з ниточок також повністю закриває клітинку, а вишивати по зрозумілим позначкам, звичайно, легше, ніж по паперовій схемі, та  канва вам вже буде непотрібна.

До речі, схеми вишивок хрестиком та схеми вишивки бісером можуть стати найбажанішим подарунком для рукодільниці. Особливо, якщо його повністю комплектувати — бісером, спеціальними нитками, бісерною голкою та липким ковриком, вишивати з яким набагато зручніше.

В нас на сайті чималий вибір продукції для вишивки бісером, так що знайдете щось і для себе. Тому, якщо вас цікавить вишивка бісером, схеми Бісер-Арт — це саме те, що вам потрібно: поєднання високої якості з помірною ціною та великим вибором продукції навіть для найвибагливіших рукодільниць.