Подарункові листівки

Подарункові листівки

Подарункові листівки для вишивання бісером. Такі листівки служать відмінним подарунком для ваших друзів. Листівка вишита вашими руками несе в собі велику цінність. Коли людина робить щось своїми руками, вона вкладає в цю річ свою душу, свою любов. Саме тому такий подарунок буде цінитися як прояв турботи та любов.
Наш сайт представляє широкий вибір різноманітної продукції, де кожен може знайти підходяще саме для себе. Починаючи від розмірів, візерунків та рамок до тканини виробу.
При цьому наша продукція є високоякісною, без перебільшення. Ціни доступні для кожної рукодільниці.
Займайтеся своїм улюбленим хоббі разом із нашим сайтом та насолоджуйтеся чудовими вечорами за вишиванням бісером.


Показано 15 результати

 

Ми дуже-дуже раді, що Ви зайшли в наш Інтернет-магазин Biser-Art – усе для вишивки бісером. Рукоділля, чи це хобі, чи бізнес, чи додатковий заробіток – це завжди корисне заняття, яке дозволяє виявити внутрішню індивідуальність і, що важливо, дозволяє зануритися у світ прекрасного.

Ми продаємо тільки перевірені товари, котрі довели свою ефективність. Ми пропонуємо схеми для вишивки власного виробництва від ТМ Biser-Art на будь-який смак. Адже, побачивши, які дива можна зробити з бісеру, зрозуміла якість і можливості нашого товару.

Для того, щоб перевірити свої сили у вишивці бісером, ми пропонуємо заготовки для вишивання – рушники, ікони, триптихи, сорочки. Також у нас є і готова продукція – плаття, сорочки, спідниці, дитячі вишиванки, стрічки на випуск та багато іншого.

Асортимент інтернет-магазину ви можете побачити у верхньому або боковому меню. Важливо, що ми розробили спеціальні системи швидкого вибору і пошуку товару. Наприклад, у розділі «Схеми» можна вибирати схеми за розміром та за видом. Це полегшує вибір і пошук. Намагаємося бути корисними для вас!

Ми завжди беремо до уваги усі побажання і критику. Це дозволяє нам стати кращими і працювати ефективніше.

Приєднуйтесь до нас у соціальних мережах:

Ми у ФейсбуціМи в ОднокласникахМи у ФейсбуціМи вКонтакті

 

 

З повагою, команда biser-art.com.ua.

0

Кошик