Пошита сорочка для хлопчика

Представляємо новинку від інтернет-магазину «Biser-Art – усе для вишивки бісером» – повністю пошита сорочка для хлопчика. Для вишивальниці залишилося тільки вишити малюнок бісером. Тканина на вибір: льон або габардин.
Ви можете замовити все все необхідне для вишивання бісером на нашому сайті. Красива сорочка для вашого сина чи онука – буде відмінним подарунком на день народження чи будь-яке інше свято. Подарунок зроблений своїми руками – несе в собі вашу турботу та любов.
Наш сайт представляє широкий вибір продукції. Ви можете вибрати сорочку з найбільш красивим візерунком бля вас. Відмінна якість тканини, доступна ціна.

Нанесений малюнок не змивається при пранні і не линяє.

Додатково можемо укомплектувати чеським бісером Preciosa.


 

Ми дуже-дуже раді, що Ви зайшли в наш Інтернет-магазин Biser-Art – усе для вишивки бісером. Рукоділля, чи це хобі, чи бізнес, чи додатковий заробіток – це завжди корисне заняття, яке дозволяє виявити внутрішню індивідуальність і, що важливо, дозволяє зануритися у світ прекрасного.

Ми продаємо тільки перевірені товари, котрі довели свою ефективність. Ми пропонуємо схеми для вишивки власного виробництва від ТМ Biser-Art на будь-який смак. Адже, побачивши, які дива можна зробити з бісеру, зрозуміла якість і можливості нашого товару.

Для того, щоб перевірити свої сили у вишивці бісером, ми пропонуємо заготовки для вишивання – рушники, ікони, триптихи, сорочки. Також у нас є і готова продукція – плаття, сорочки, спідниці, дитячі вишиванки, стрічки на випуск та багато іншого.

Асортимент інтернет-магазину ви можете побачити у верхньому або боковому меню. Важливо, що ми розробили спеціальні системи швидкого вибору і пошуку товару. Наприклад, у розділі «Схеми» можна вибирати схеми за розміром та за видом. Це полегшує вибір і пошук. Намагаємося бути корисними для вас!

Ми завжди беремо до уваги усі побажання і критику. Це дозволяє нам стати кращими і працювати ефективніше.

Приєднуйтесь до нас у соціальних мережах:

Ми у ФейсбуціМи в ОднокласникахМи у ФейсбуціМи вКонтакті

 

 

З повагою, команда biser-art.com.ua.

0

Кошик